Piškotki

 

OBVESTILO O PIŠKOTKIH IN OGLAŠEVANJU

  • Kako zbirati informacije z avtomatskimi sredstvi
  • Kako uporabljamo podatke, ki jih zbiramo
  • Piškotki tretjih strani
  • Profiliranje in oglaševanje glede na zanimanje
  • Povezave do spletnih mest, aplikacij in storitev tretjih oseb
  • Posodabljanje obvestil o piškotkih
  • Kako nas kontaktirati

 

Obvestilo o piškotku

Ko obiščete naše spletne strani, lahko zbiramo določene podatke z avtomatskimi sredstvi, kot so piškotki (cookies), spletni svetilniki (web beacon) in strežniških dnevnikih (spletnega strežnika). Podatki, ki jih zbiramo na ta način vključuje IP naslov, edinstven identifikator naprave, značilnosti naprave, operacijski sistem, nastavitve jezika, lokacija vsebin in informacij o postopku za naše informacije, datum in čas, ko obiščete stran in druge statistične podatke o uporabi.

Piškotek je datoteka, ki iz spletne strani pošlje v računalnik ali drugo napravo informacij na vašem ki se uporablja. Glavni namen piškotka je, da bi naš spletni strežnik uporabniku prikazal spletno stran po meri, ki bo hkrati bolje ustrezala potrebam posameznika.

Spletni svetilniki (web beacon, internet tag, pixel tag ali GIF) so pogosto pregledna sličica, ki se nahaja na spletni strani in se uporablja za podatke, ki jih piškotki spravijo v strežnik in zbirajo podatke o internetnih uporabnikih spletne strani, ki so obiskovali. Spletni svetilniki omogočajo, da bi spremljali, kateri računalnik pogleda določeno spletno stran, kdaj in iz katere lokacije (na ravni države / mesta).

 

Naše strani uporabljajo naslednje vrste piškotkov:

  1. Tehnični piškotek

Tehnični piškotki so tisti, ki omogočajo prenos sporočila v elektronskem komunikacijskem omrežju v obsegu, ki je nujno potreben za zagotavljanje storitve, ki jo je uporabnik izrecno zahteval. Tehnični piškotki so lahko dreven piškotek, ki vam omogoča navigacijo in uporabo spletne strani, piškotkov analitike, ki jih uporablja upravitelj spletnega mesta, za zbiranje kombiniranega števila informacij o obiskovalcih in spletnega obrazca za obiskovalce ter funkcijskih piškotkov, ki omogočajo uporabo spletnih strani na podlagi vnaprej določenih meril , kot je jezik ali za izboljšanje kakovosti storitve.

Za namestitev navedenih piškotkov ni potrebno predhodno soglasje uporabnika, vendar mora biti uporabnik obveščen o svoji prisotnosti in lahko nasprotuje njihovi namestitvi.

 

Kako zbrati podatke z avtomatskimi viri

Ko obiščete naš portal, lahko ta samodejno izbere določene podatke, kot so iskalne funkcije, funkcije naprave, operacijski sistem, nastavitve jezika, informacije o uporabi našega portala in druge statistične podatke o obisku portala. Nekatere podatke, ki smo jih samodejno zbirali z drugimi podatki, lahko povežemo, da bi ugotovili, na primer ali ste odprli e-poštno sporočilo, ki smo vas poslali. V vašem brskalniku nam lahko pošljete obvestilo o tem, ali ste dobili piškotke ali blokirali piškotke.

Ponudniki aplikacij tretjih oseb, orodja in vtičniki na našem portalu, kot so orodja za dostavo družabnih medijev, lahko uporabljajo tudi samodejna sredstva za zbiranje podatkov o vaših interakcijah s temi funkcijami. Te informacije neposredno zbira ponudnik storitev in veljajo pravilniki o zasebnosti ali obvestila o teh storitvah. V skladu z veljavno zakonodajo ManpowerGroup ni odgovoren za te politike zasebnosti teh ponudnikov.

Pred uporabo podatkov, ki jih zberemo z avtomatiziranimi sredstvi, vas bomo prosili za obdelavo zbranih podatkov.

 

 

Kako koristimo podatke, ki jih zbiramo

 

Informacije, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov in spletnih skrbnikov, vam omogočajo, da prilagodite naše strani, da lahko zagotovimo vsebino, ki temelji na vaših interesih, in da ohranjamo strani in druge poslovne segmente.

 

Piškotki tretjih oseb

Uporabljam tudi piškotke tretjih oseb, kot so piškotki Google anytis in Adobe Omiturea. Strežniki, ki upravljajo te storitve, uporabljajo piškotke, spletne dnevnike, ki nam pomagajo analizirati, kako se uporablja naša spletna stran. Podatke, zbrane s temi storitvami, se lahko razkrijejo strežnikom in tretjim osebam, ki podatke uporabljajo za ovrednotenje uporabe naše strani. Če želite izvedeti več o analizi in onemogočiti analitiko, obiščite stran Aboutads.info/choices/ za storitev analitike.

Morda se zgodi, da nekatere oglase v storitvi ManpowerGroup vidite na drugih mestih, ker v oglaševalskem omrežju uporabljamo v sodelovanju s tretjimi osebami. S takšnimi oglaševalskimi omrežji smo sposobni ciljno usmeriti ciljne uporabnike, ki temeljijo na demografiji, interesih, vedenju ali kontekstu. Z našim oglaševalskim omrežjem lahko spremljamo spletno dejavnost z zbiranjem podatkov na avtomatiziranih načinih, vključno s piškotki, spletnimi spremljevalci in dnevniki strežnikov. Omrežja, ki uporabljajo tako zbrane podatke, da prikazujejo oglase na podlagi vaših interesov in pretekle dejavnosti. Podatki, ki jih lahko zbirajo naša oglaševalska omrežja, vključujejo informacije o obiskih spletnih mest, na katerih se nahajajo oglasi ManpowerGroup,  oglase katere ste obiskali, ta postopek omogoča ocenjevanje učinkovitosti marketinga. Če želite izvedeti več o oglasih in onemogočiti oglaševalsko omrežje, obiščite storitev aboutads.info/choices/ service analytics. Pred uporabo podatkov, ki jih zberemo z avtomatiziranimi sredstvi, vas bomo prosili za obdelavo zbranih podatkov.

Naša spletna mesta niso namenjena temu, da se odzovejo na sporočilo »Ne sledite«, ki ga je poslal vaš brskalnik.

Podatki, zbrani s pomočjo dodatkov tretjih oseb in virov spletnega mesta (na primer podatki o vaši uporabi orodij za družabna omrežja), so zbrani neposredno od ponudnika dodatkov in virov. Za zbrane podatke velja politika zasebnosti ponudnika storitev, zato ManpoweGroup ni odgovoren za obravnavo teh ponudnikov.

 

Povezave z aplikacijami tretjih oseb, omrežnimi lokacijami in storitvami

 

Za pomoč pri navigaciji in zagotavljanju več informacij, naše strani vključujejo povezave do spletnih mest tretjih oseb, aplikacij in storitev, ki jih lahko vodijo ljudje, ki niso povezani z ManpowerGroup. Ti ljudje imajo lahko svojo lastno politiko zasebnosti in obvestila o zasebnosti ter vam predlagamo, da jih pregledate. Nismo odgovorni za prakso zasebnosti in vedenje katere koli spletne strani, ki ni del spletnega mesta ManpowerGroup.

 

Posodobi obvestila o piškotkih in oglaševanju

Ta piškotki in obvestila o oglaševanju so del našega obvestila o zasebnosti in jih lahko redno posodabljamo zaradi sprememb v naših zasebnostnih ali zakonskih obveznostih. Ob pomembnih zavezah vas bomo obvestili prek vidnih obvestil na naših spletnih mestih in z označitvijo zadnje posodobitve obvestila o posodobitvah.