IT - Headhunting

1615820744.jpeg

Posebno skrb namenjamo iskanju in selekciji najboljših IT talentov na slovenskem in tujem trgu. V IT oddelku že več let pišemo uspešne zgodbe s številnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji pri zapolnjevanju širokega nabora IT delovnih mest.  

Verjamemo, da zgolj iskrena komunikacija prinaša uspeh tako za kandidate kot za podjetja, zato se v samem začetku procesa poglobljeno in temeljito pogovorimo o željah in pričakovanjih naših naročnikov, vzamemo si čas, da spoznamo kulturo podjetja ter oblikujemo strategijo pridobivanja novih kandidatov.  

Pri opravljanju selekcijskega postopka se posvetimo vsakemu kandidatu posebej, z njim opravimo temeljit in strukturiran razgovor, s čimer pridobimo vse potrebne informacije za predstavitev najprimernejših talentov, hkrati pa naše naročnike obveščamo glede splošnega utripa trga dela  – fluktuaciji, plačnih pričakovanjih in drugih aktualnih temah. 

Zavedamo se izzivov s katerimi se dnevno soočajo podjetja na IT področju ter skušamo s svojim znanjem in izkušnjami delovati kot odličen podporni partner in svetovalec pri iskanju tovrstnih kadrov. Ponosno lahko izpostavimo vrsto uspešno zaključenih projektov in časovno učinkovitost, kar nas diferencira od ostalih. 

IT remote baza kandidatov

IT trg je tesno povezan z mednarodnim okoljem, zato skušamo pri nudenju IT storitev še bolj kot sicer vzpostavljati mednarodne naveze  ter slovenske kandidate in podjetja povezati z uspešnimi tujimi podjetji in kandidati. V ta namen skupaj ustvarjamo in ažurno dopolnjujemo našo IT remote bazo kandidatov, ki podjetjem ponuja dostop do kadrov za redno ali pogodbeno sodelovanje izven meja Slovenije, hkrati pa nudi priložnost dela in razširitve znanja na tujem trgu dela tudi za naše kandidate.  

Kaj pravijo o nas naročniki?

"Sodelovanje s Tanjo Godina Vidakovič iz agencije Manpower mi je v zelo veliko zadovoljstvo. Zmeraj hitro odzivna, pozna naše želje in takoj razume, kakšnega sodelavca iščemo. Zato so kandidati, ki nam jih priporoči ustrezni, z mnogimi pa smo že sklenili tudi zelo uspešno dolgoročno sodelovanje. Zelo cenim obojestransko zaupanje, ki smo ga zgradili in zanesljivo partnerstvo, ki je pri mojem delu nepogrešljivo."

Aleksandra Martinović, Vodja HR službe pri Result d.o.o. 

"Sodelovanje z ekipo Manpower je pohitrilo in poenostavilo naš proces zaposlovanja. Pri tem naj predvsem izpostavim strokovnost in odzivnost Tanje Godina Vidaković, s katero je res enostavno in v veselje sodelovati. "

Špela Brenčič, vodja korporativnega razvoja pri Comland 

Kaj pravijo o nas programerji?

"Čez proces iskanja zaposlitve me je vodila Tanja Godina Vidaković, ki je bila ves čas dovolj pozitivna za obe."

Milena, programerka

"Profesionalnost, prijaznost, pravočasno in hitro kontaktiranje in obveščevanje."

Davor, programski inženir

"Zelo prijetno in profesionalno. Dobri predlogi možnih zaposlitev."

Veno, C++ razvijalec

Druge Storitve

our_mission

Outplacement – karierna tranzicija

Dinamika na trgu dela in poslovni izzivi, od podjetij velikokrat zahtevajo reorganizacijo in prestrukturiranje zaposlenih. S storitvami…
Job advertising and employer branding -services.png

Razvoj kadrov in psihometrična testiranja

Želite izboljšati svoje poslovanje z inovativnimi kadrovskimi strategijami? Zmožnost strateškega ocenjevanja talentov, ki jih imate, in razvoja…
1615820744.jpeg

Outsourcing kadrovskih storitev in obračuna plač

Da lahko podjetja uspevajo, potrebujejo prilagodljive rešitve na področju človeških virov. Zaradi sposobnosti hitrega odzivanja na vse…